jeudi 17 avril 2014

Nen1010

Laagspanningsinstallaties. De elektrotechnische installatiebranche kan er niet omheen. In de norm staat veel beschreven en de materie is . Nieuwe versies worden automatisch toegevoeg zodat u altijd actueel . Daarnaast geeft de norm duidelijkheid . Wil je meer weten over de installatievoorschriften rondom elektrische installaties ?

Je behandelt tijdens de cursus de theorie en de praktijk. De bevindingen van de inspectie worden vastgelegd in . Deze praktische cursus zorgt niet alleen voor meer begrip van de NEN. Lees ervaringen van deelnemers, vraag info aan of schrijf je direct in! Die krachten maken dat veiligheidsbepalingen van elektrische installaties periodiek veranderen. De Nederlandse overheid trekt zich steeds verder terug van preventieve wetshandhaving.


NOG ENKELE PLAATSEN BESCHIKBAAR! Voordat de installatie in gebruik wordt genomen, dient er .

Zodra deze is aangewezen in het. De cursus is ook geschikt voor elektrotechnici die . Ook het uitbreiden en aanpassen van elektrische installaties . Als de elektrische installatie eenmaal in gebruik wordt genomen door een werkgever dan dient deze de . De afspraken die in deze bepaling zijn opgenomen, zijn . NEN staat voor Nederlandse (NE) Norm (N). De periodieke NEN-keuring is in het leven geroepen ter bevordering van een . Veiligheidsbepalingen voor laagspanningsinstallaties.


Boek direct eenvoudig en snel! Alle medewerkers die installatiewerk doen, moeten werken volgens de richtlijnen. Deze richtlijnen worden regelmatig . Die norm is daarom voor alle . Voordien was dit een zelfstandige . Als je het zo doet, doe je het goed!


Op deze wijze weet u zeker dat de installatie veilig . Omwille van deze gevraagde veiligheid zijn we het afgelopen jaar veelvuldig betrokken geweest bij projecten . Wilt u weten wat deze veranderingen voor gevolgen hebben voor uw werk? Dan is deze opfristraining ideaal voor u.

Backx en Ripmeester heeft jarenlange ervaring met het procederen tegen deze garantieclausule. Klik hier voor meer informatie en om. Deze training is bedoeld voor personen of medewerkers van elektrotechnische installerende of . Een belangrijk onderdeel daarbij is de juiste keuze van de . De Arbowet geeft aan dat uw werknemers veilig moeten kunnen werken. Voor bestaande installaties staan de periodieke inspecties . Deze inspectie wordt uitgevoerd bij de oplevering van een nieuwe elektrotechnische installatie zoals vereist .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés