lundi 13 octobre 2014

Tether cable

Met onze UTP-aansluitsnoer legt u eenvoudig een computernetwerkverbinding aan tussen uw router en computer, printer en/of IP-camera. Een van de belangrijkste verschillen van netwerkkabel is de. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. UTP kabel CATmet lengte van meter kleur grijs. Internetkabel (UTP, RJ45) meter.


Met deze kabel verbind je de interactieve HD-ontvanger MZ-1of de interactieve HD-recorder MP-2met je . Heb je meer interesse in een kortere of juist langere internet kabel ? De mogelijkheden meter , meter en 1meter zijn er ook. A U/UTP - plat meter - Zwart. Op veel plekken in huis of kantoor vormen losse kabels esthetisch niet gewenst en is WiFi geen optie. De kabel is van het type caten daardoor geschikt voor een datasnelheid tot 1GB.


Het uitgebreide assortiment van Kopp biedt je een aantal verschillende . High-Res Line Drawing - Hama, netwerk kabel UTP CAT5e meter. Ethernet-gegevensoverdrachtssnelheid van max. Mbit/s; Binnengeleider van . Nu te koop bij de Action bij u in de buurt voor een Action prijs.


Bekijk dit product en meer Computer.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés