mercredi 26 novembre 2014

Niko original blanc

BENNING DIGITALE AMPERE TANG CM- Rubix webshop. De afbeeldingen zijn louter indicatief. Probleemloze automatische meting van amperage, voltage . Compact en handzaam meetgereedschap.


Geschikt voor het meten van gelijk- en wisselstroom, zonder het elektrische circuit te onderbreken. Vandaag bestel morgen in huis.

Gratis retour en jaar garantie. Ontdek het grootste aanbod elektrotechnisch materiaal van België in onze Cebeo e-shop. DIGI TOOL 4DIGITALE AMPERE TANG DIGI 4- Overzicht.


Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Gereedschapwinkelplein de webwinkel voor al uw gereedschap van DHZ diverse, handgereedschap, autogereedschap, elektrischgereedschap, . Als ik spannngen is er geen enkel probleem. Swipen voor additionele foto. Beschikbaarheid: Op voorraad .

De multimeter is voorzien van . Altijd voordelig geprijsd. Te gebruiken met de meeste multimeters. Automatische instelling van het nulpunt, uitstekend . Vertalingen ampèretang NLDE. Dit betreft een indirecte meting van stroom inclusief van een spanning meetfunctie.


Niet alleen voor elektroninstallateurs en service technici in . Voor de Doe-Het-Zelver én de Pro. ECR-Nederland BV, Innovatieve koudespecialist: S-Elma 9digitale Ampère tang. Ampere-tang COM_VIRTUEMART_READ_MORE.


Digitale multi- en ampèremeter met klem. Wildkamp helpt u graag verder! De Fluke 3is een robuust meetapparaat en ideaal voor metingen aan moeilijk bereikbare leidingen. Bestel online of kom langs! Vakkundig advies, onafhankelijke merkdealer, tevens opleidingen!


Ampèretang (clamp on - 6ampère) - Eqin. Heeft een automatisch meetbereik en meettang voor het meten van DC- en AC-spanning, . De AC7herbergt een scala aan geavanceerde functies, zoals de mogelijkheid om True Inrush .

Bij het meten met een ampèretang mag je alleen om blanke geleiders meten. Het meten van een stroom met een ampèretang is eenvoudiger dan . Bij stromen waarbij de geleiders niet onderbroken kunnen of mogen worden, wordt vaak gebruik gemaakt van een ampèretang of stroomtang om . Een andere methode van stroommeting gebeurt met een zogenaamde stroomtang of ampèretang. Dit is een meetinstrument voor wisselstroom, uitgevoerd als . Om de check uit te kunnen voeren heeft u nodig een voltage meter of ampère tang.


Schakelt de Thermal Unit in bij het omzetten . Openingsbereik voor ampèretang , 1mm. Voedingsspanning, 2x AAA batterij ( potlood). Aansluiting B, Stekker mm.


Beli digital clamp ampere tang berkualitas dengan harga murah dari berbagai pelapak di Indonesia. De ampèretang die Facom in haar productoverzicht opgenomen heeft is ideaal voor het meten van stroom zonder contact in combinatie met .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés