mardi 13 janvier 2015

Kabel buitenverlichting

Traductions en contexte de bewegingssensor en néerlandais-français avec Reverso Context : Er moet een bewegingssensor of zoiets zijn. Wilt u besparen op uw energiekosten en meer duurzaam ondernemen? Gebruik bewegingsmelders . De zender werkt namelijk op batterijen. Het afgebeelde apparaat is een bewegingssensor. Achter de cirkelvormige opening bevindt zich een geluidsbron die ultrasone pulsen uitzendt.


Online vertaalwoordenboek. Sense and Sound kan een bericht van seconden opnemen en speelt deze automatisch af bij beweging door een bewegingssensor. VorigeAfbeelding van Volgende. Speciaal voor mobiele hydraulica. Er zijn verschillende systemen om de . Deze bewegingssensor kan aangesloten worden op de infraroodverwarming door eenvoudig de stekker van de verwarming in het meegeleverde stopcontact te . Bent u in het bezit van een buitenlamp of wilt u een buitenlamp gaan aanschaffen?


Met de UnitedConsumers energie bespaartips voor verlichting bent u altijd goedkoper uit. Met een bewegingssensor bespaart u energie. Kies de bewegingssensor die bij u past uit het ruime assortiment van Installatievakwinkel.


Onafhankelijke informatie en tips over de toepassing van een bewegingssensor bij een bed voor het doen van een melding vanuit bed. Maar het apparaat is ook te koppelen . Coolblue: alles voor een glimlach. Buitenlampen met bewegingssensor van klassiek landelijke tot moderne stijl.


IKEA - TRÅDFRI, Set met bewegingssensor , , Eenvoudig aan de slag met een kant-en-klare TRÅDFRI smart set, die bestaat uit de bewegingssensor en E27 . Led lampen met bewegingssensor gaan aan na detectie van beweging. PIR (Passieve Infrarood) sensoren worden gebruikt om beweging te detecteren binnen ca. Wat is de Philips Hue Motion Sensor?


De Philips Hue Motion Sensor is een slimme bewegingssensor waarmee je de Hue-verlichting van Philips kunt bedienen. Wanneer deze aan staat en het apparaat beweging detecteert, gaat het apparaat . De bewegingssensor bevindt zich aan de linkerkant van het apparaat. Een bewegingssensor is een sensor die op beweging reageert. De BSIP infrarood bewegingssensor is speciaal geselecteerd voor de besturing van rookafzuigssystemen. Lampen met bewegingssensor en camera, buitenverlichting oftewel schrikverlichting schrikt inbrekers af omdat ze niet graag in het licht willen staan.


Vertaald van Nederlands naar Engels inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden. De sensor zorgt ervoor dat. U ontvangt dan indien gewenst ook meldingen op uw . Als je in het donker langs een huis loopt, floept soms vanzelf even het licht aan.


Dat komt doordat een apparaatje . Creatieve draadloze PIR- bewegingssensor LED magnetisch nachtlampje met. Hij is voorzien van een bewegingssensor , waardoor . Neem contact op met de verkoopbinnendienst voor meer informatie over dit product. Bewegingsmelder voor de Evolve systemen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés