jeudi 11 juin 2015

Bewegingsmelder 24v

Vergelijk 3klus artikelen van de beste merken, o. De Esylux bewegingsmelder voor buiten (RC230i UC) onderscheidt zich door een grote detectieradius van 230°. LED strips heeft een 1graden zichthoek en een bereik van maximaal meter. Deze bewegingsmelder is geschikt voor inbouw in het plafond en wordt gebruikt om de binnenverlichting aan en uit te schakelen. Bewegingsmelder IS 360-DE.


Radar sensor bewegingsmelder 12- 24Vdc nodig?

Zeer klein formaat en breed inzetbaar! Bekijk meer radar en bewegingsmelders op verlichtingkopen. Bestel nu uw inbouw of opbouw bewegingsmelder bij Allekabels. Voor 22:bestel morgen uw bewegingsmelder in huis!


Beste allemaal, Ik ben op zoek naar een 12V of 24V bewegingsdetector (bij voorkeur met lichtsterkteregeling) die kan worden ingebouwd in . Zeer compacte en hoge kwaliteit bewegingsmelder voor 12V of 24V ledstrips en andere led verlichting. Door de zeer compacte en lage inbouwdiepte praktisch . PlafoNdmelders melders voor waNdmoNtage melders voor buIteNgebruIK melders oP 24v. De bewegingsmelder werkt met verschillende soorten verlichting zoals led strips en led lampen.

Een zeer compacte elegante bewegingsmelder voor 12V of 24V led strips automatisch kan schakelen. Wanneer de melder beweging detecteerd gaat het licht . Beste Klant, Wegens inventaris zullen er geen . Deze mini bewegingsmelder schakelt de stroom voor uw ledstrip automatisch in bij beweging binnen een straal van meter. Elle comporte de nombreux . NIKO - BEWEGINGSMELDER 90° 24V. Standaardtoepassing met master. De Green Switch is een intelligente bewegingsmelder avant-gardistische oplossing voor spaarzame verlichting in de residentiële en dienstverlenende sector.


Cookies worden gebruikt om de website te optimaliseren en continu te verbeteren. Door verder te gaan op deze website stemt u in met ons gebruik van. Aanwezigheids- en bewegingsmelders CP Electronics. Volt PIR - plafond inbouw aanwezigheid detector voor montage tot.


Verona Passief Infra Rood bewegingsmelder voor inbouw in Verona. Met het unieke multisensorsysteem zorgt de ATMO KNX-aanwezigheidssensor niet alleen voor optimale helderhei maar ook voor een comfortabel, gezond en. Interieurverlichting met bewegingsmelder. Felle binnenverlichting zowel op als volt inzetbaar. MobiLE uw partner in mobiele LED verlichting.


Deze IR- bewegingssensor voor ledstrips schakelt in zodra er een beweging voor de sensor wordt gemaakt. Levering binnen uur met acceptgiro.

Normaal verloop - geen problemen - vriendelijke ontvangst. Luxomat R bewegingsschakelaar (compleet), kunststof, uitvoering bewegingsmelder , . Kleur lichtbron, Warm wit. Lichtbron meegelever Ja.


De analoge ingang wordt gevoed door een separate 24VDC voeding. Ontdek het grootste aanbod elektrotechnisch .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés