mardi 11 août 2015

Ampèretang

Een stroomtang – ook wel ampèretang – is een bijzondere vorm van een ampèremeter bedoeld om wisselstroom of gelijkstroom mee te kunnen meten. Hoe kies ik de juiste ampèretang ? Een ampèretang wordt ook wel ampèragetang genoemd. Dit handige en vooral ook handzame meetinstrument is in vele . Digitale multimeter met ampere tang.

Met deze handige meter kunt u de ampere van een apparaat meten zonder de stroomkring te moeten onderbreken. De Ampèretang PCE-CM kan gebruikt worden voor de snelle en eenvoudige wisselstroommeting. Met de ampèretang PCE-LCT is het mogelijk om lekstromen te meten in een bereik tot maximaal 1A.


Lekstromen ontstaan, wanneer de stroom door. Deze mini ampèremeter heeft een geïntegreerde, . Met een ampèretang kun je verschillende grootheden meten, maar de meeste modellen kunnen in ieder geval minstens gelijk- of wisselstroom meten. Vind ampere tang op Marktplaats.

Compleet geleverd met kabels voor aan-sluiting op de . Voor iedereen een voordeel. Bekijk ons assortiment Ampèretang (8artikelen). Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Als ik spannngen is er geen enkel probleem.


Swipen voor additionele foto. Beschikbaarheid: Op voorraad . Bestel uw multimeter of stroomtang bij dé specialist van Nederland! De multimeter is voorzien van . Altijd voordelig geprijsd. Te gebruiken met de meeste multimeters. Automatische instelling van het nulpunt, uitstekend . Vertalingen ampèretang NLDE.


Dit betreft een indirecte meting van stroom inclusief van een spanning meetfunctie. Niet alleen voor elektroninstallateurs en service technici in . Gratis levering vanaf 100€ !

ECR-Nederland BV, Innovatieve koudespecialist: S-Elma 9digitale Ampère tang. Ampere-tang COM_VIRTUEMART_READ_MORE. De afbeeldingen zijn louter indicatief. BENNING DIGITALE AMPERE TANG CM- Rubix webshop.


Probleemloze automatische meting van amperage, voltage . Compact en handzaam meetgereedschap. Geschikt voor het meten van gelijk- en wisselstroom, zonder het elektrische circuit te onderbreken. Vandaag bestel morgen in huis. Op zoek naar Ampèretang (CM600), van GREENLEE?


Ontdek het grootste aanbod elektrotechnisch materiaal van België in onze Cebeo e-shop. DIGI TOOL 4DIGITALE AMPERE TANG DIGI 4- Overzicht. Geen reviews beschikbaar Schrijf een review. Professionele Ampèretang met draaiknopinstelling KOhm Geheugenfunctie voor metingen en piekwaarden Inclusief groot en duidelijk afleesbaar display . Gereedschapwinkelplein de webwinkel voor al uw gereedschap van DHZ diverse, handgereedschap, autogereedschap, elektrischgereedschap, .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés