jeudi 31 mars 2016

Modulaire kast

Kewlox, het gepersonaliseerde opbergmeubel. Kies voor modulaire en hedendaagse meubelen voor het ganse huis. Met Kewlox personaliseert u kasten , . Elke kamer van uw huis is anders, daarom zijn de Kewlox- kasten ontworpen om zich aan te passen aan elke sfeer in uw interieur.


Vind modulaire kast op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Afmetingen staan bij foto 4. Vraagt jouw kamer om een boekenkast met verschillende hoogtes? Of wil je een kast combineren met een dressoir? Stel zelf de perfecte Lundia modulaire.


XL - Kledingkast - Wit - Kunststof. Deze stijlvolle en functionele modulaire kast beschermt je kleding en schoenen tegen stof en vuil in bijvoorbeeld de . Dit element is een deel van het modulair Prima-systeem.

U maakt uwzelf deze kast op basis van basiselementen. Deze elegante multifunctionele kast. Een modulaire kast met open of dichte vakken.


Een gamma modulaire polyesterkasten bestaande uit negen groottes voor modulaire en individuele opstelling voor binnen en buiten toepassingen. Met de assemblage van Seletti zit u nooit meer vast aan standaard vormen en formaten. Met de verschillende kubussen kunt u eindeloos combineren.


Om een passend antwoord te kunnen bieden op de steeds toenemende veranderingen in ziekenhuizen heeft mattteo de MODUL-iT mobiele kasten ontwikkeld. Vanuit een no-nonsense-gedachte en de ervaring van jaar is de Nonoo ontstaan. Roel Venema en Erik Mostert. De Polmarco Spathio modulaire kast is beschikbaar in acht maten. U kan de kast zelf volledig samenstellen, met poten, deuren of gewoon een open kast, . Robuuste en hygiënische afsluitbare locker kasten PE, slagvast, sterk.


Op zoek naar MX modulaire kasten ? Karton Design maakt modulaire kasten van 1 gerecycled Karton. Extreem sterk, lichtgewicht, worden . De modulaire kast wordt zonder gereedschap gemonteerd. De verschillende elementen worden verbonden door houten pennen, zogenaamde houten deuvels.

Accessoires voor kantoorkast. Aanvullende legbladen voor modulaire kast. Breid uw modulair meubel uit met twee extra legbladen. Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief.


Met het modulaire kastensysteem Fundamentals creëer je zelf de gewenste kast , pantry of roomdivider. Babel is een modulaire kast , welke altijd een basismodule van cm. Daarna wordt de kast met modules van cm.


Ekinoxe wandverdeelkasten. Modulaire verdeelapplicatie. Met behulp van de Ekinoxe kasten – waarvan het aanbod zich uitstrekt van klemafschermkasten tot. Graag zelf uw ideale kast samenstellen? Met modulaire kasten bepaalt u zelf formaat, kleur en indeling van de kast.


Zo beschikt u gegarandeerd over een kast. Plexo³ toebehoren - geperforeerde bevestigingsplaten - LINA voor niet- modulaire producten - vervangt DIN-rail - voor kasten van modules - hoogte 150 .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés