lundi 4 avril 2016

Bobine

Een bobine (Frans bobine = spoel, klos) in Vlaanderen ook wel bobijn genoem is een transformator die gebruikt wordt in het ontstekingssysteem van . De bobine is het hart van de ontsteking. Dit auto-onderdeel zorgt ervoor dat uw bougies vonken en daarmee de cilinders in beweging brengen. Dé specialist in auto onderdelen ! Uitleg bobine werking en uitleg auto bobine hoeveel bobines in een auto verschillende soorten bobines waar zit een bobine en mogelijke storingen bobine.

Informatie over een bobine. Wat is het, wat doet het en waarvoor dient het. Info over vervanging, defect, kapot, tweedehands en aanschaf. Een bobine is een transformator die wordt gebruikt in het ontstekingssysteem van verbrandingsmotoren. Het woord bobine is ontleend uit het . Om te zorgen dat het mengsel van lucht en brandstof in een benzinemotor ontbrandt, is er een vonk.


Automotoren lopen op een mengsel van brandstof en lucht.

Dat mengsel wordt ontstoken door een vonk van een bougie. De aansturing van de bobine vindt plaats door het . Ontdek op deze pagina onder andere hoe . Een bobine vervult als het ware de rol van transformator van het ontstekingssysteehet zorgt voor hoogspanning die de bougie laat vonken. Vandaag bestel binnen uur in huis. Die spanning is niet misselijk, want er komt wel tot 40.


Een bobine bestel je eenvoudig in de webshop van Jos Dijkman, al ruim jaar de specialist in scooteronderdelen en brommeronderdelen. Koop in de Zandri webshop originele bougies en bobines die u gemakkelijk zelf kunt monteren op uw scooter of brommer. Op het Opel forum worden veel problemen gemeld met de bobinerail. Dat is een blok met bobines welke bovenop het motorblok zit, en per . Snel en voordelig bestellen doe je bij EasyCarParts. Snelle levering in heel Nederland en België.


BOBINE VAN “DE EENDENGARAGE” KWALITEIT. NICHT MEHR WARTEN, ALTIJD IN KEER STARTEN! Voor onze Belgische clientèle: Bobijn zonder ongein. Ruime keuze en laagste prijzen van Nederland.

Je bestelde bobine onderdelen worden gratis verzonden vanaf 100 . De spanning van de accu is namelijk onvoldoende om. Bobine scooter en brommer kopen online. Dogs - Cats - Horses - Baby - Paarden - Honden - Katten - Chiens - Chats . De très nombreux exemples de phrases traduites contenant bobine – Dictionnaire néerlandais-français et moteur de recherche de traductions néerlandaises.


Online woordenboek Nederlands. En wat kost het om een bobine te vervangen? Neem contact met ons op of vraag online een offerte bij ons aan. Vertaald van Frans naar Nederlands inclusief synoniemen, uitleg en gerelateerde woorden.


Bestel online bij Motorpromo of kom langs in een van onze vestigingen. Your browser does not currently recognize any of the video formats available. Click here to visit our frequently asked questions about HTMLvideo.


Reviews Great Location and great people! Vul uw kenteken in en ontdek onze lage prijzen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés