jeudi 8 septembre 2016

Steinel bewegingsmelder

Bewegingsmelder IS 360-DE. Steinel bewegingsmelders bewegingsensor loopsensor. Vele aanbiedingen bij bol. Infrarood- bewegingsmelder IS 140- voor buiten en binnen.


Ideaal voor de gerichte bewaking van het huis. Reikwijdte tot m, 140° registratiehoek. Eenvoudig online bestellen. Staat de handleiding die u zoekt niet in de lijst hieronder?


Vul dan hier een verzoekje in. Vandaag besteld = Morgen in huis. Het grote voordeel van deze bewegingsmelder is dat hij én buiten . Twee ten opzichte van elkaar geplaatste detectors maken een betrouwbare bewaking mogelijk.


Detectiebereik: 120º, meter. Met instelbaar tijds- en inschakelniveau. Sensor is horizontaal 30º draaibaar en. De infraroodbewegingsmelder IS biedt perfecte sensortechnologie en een onopvallend . Een bewegingsmelder nodig?


Profiteer van de laagste prijsgarantie en dag levertijd. Bestel bij Groepenkastbestellen. Innovatieve infrarood- bewegingsmelder. Hartelijk welkom bij STEINEL. De reikwijdte kan eenvoudig worden ingesteld door te draaien aan de multilens.


Instelling 1: 4-m reikwijdte. Deze bewegingsmelder kan op alle 2volt lampen worden aangesloten. Met de STEINEL bewegingsdetector IS 140-haal je een hoogwaardig product in huis, dat overtuigt door talrijke technische kenmerken en zowel binnenshuis . Zo zorgen de intelligente . Comfortabel leven en tegelijkertijd energie besparen. Meer levenskwaliteit, veiligheid en energiebesparing dankzij intelligente sensortechniek van STEINEL.


Oppervlaktebescherming, Overig. Kwaliteitsklasse, Thermoplast. Met Afstandsbediening, Nee. Onderkruipbeveiliging, Nee.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés