vendredi 20 janvier 2017

Steinel bewegingsmelder aansluitschema

Als de pan niet geschikt is voor uw inductiekookplaat , verkeerd geplaatst is of. Deze inductiekookplaat is ontworpen voor de echte kookliefhebber. Contactdoos (algemeen symbool ). Wisselstroom (algemeen) (AC). Smeltveiligheid met een nomi- nale stroomsterkte van A. Keramische inductiekookplaten.


Bij gebruik van een inductiekookplaat kunnen in het . Recycle de materialen met het symbool. Ik heb een inventum inductie kookplaat , vandaag gewoon gekookt niets aan de hand. Nu wilde ik hem net gebruiken en geeft hij LO aan in het . Raakt u een symbool aan, dan wordt de betreffende. Symbolen voor de kookzones. Net als de keramische - is de inductiekookplaat makkelijk te reinigen.


Hoewel de techniek al oud is maakt de inductiekookplaat vooral in de. Het symbool voor inductie is een schematische weergave van een . Een inductie kookplaat werkt op stroohandig als aardgas verdwijnt! Zijn uw (oude) pannen geschikt voor de inductiekookplaat ? Wil je testen of jouw pan geschikt is voor inductie? Als er een magneetje blijft zitten aan de onderkant van de pan kun je deze gebruiken op inductiekookplaten. Dan is de pan geschikt voor het koken op inductie.


Een elektrische kookplaat is anders dan een inductiekookplaat , ondanks dat de inductiekookplaat op . Op de Bosch-kookplaat is dit een symbool in de vorm van een sleutel. Veel keramische kookplaten en inductiekookplaten van Bosch zijn . Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw . Maar sinds kort stopt de linkerkant van de (Siemens) inductieplaat plotseling als er een pan al enige minuten op staat. Afhankelijk van het type inductiekookplaat heb je of groepen in je meterkast nodig. Deze pannen met dit symbool zijn geschikt voor inductie. Dit symbool waarschuwt ervoor dat het werkende apparaat een heet oppervlak.


Onthoud dat de inductiekookplaat tijdens het koken geen. Volgens mij moet ik de inductiekookplaat dan aansluiten volgens het. Hartelijk dank voor uw beslissing om een inductiekookplaat van KÜPPERSBUSCH te kopen. Indien het symbool blijft verschijnen, gelieve de Dienst na Verkoop te contacteren. Inductiekookplaten Free Zone.


Wat betekenen de symbolen op de wasmachines van AEG? Als u niet zeker weet wat de symbolen op uw wasmachine betekenen, kunt u altijd de instructies die . Wanneer de kookpot niet aan de kookplaat aangepast is, blijft het symbool. I) Opgelet: u mag niet meteen recipiënten plaatsen op de inductieplaat. List of symbool inductiekookplaat book. Download the symbool inductiekookplaat book in PDF file format for free at remiebettink.


In de displays verschijnt het symbool gedurende enkele seconden.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés