jeudi 30 mars 2017

Variabele weerstand

Ook de frequentie is anders, 60Hz ipv 50Hz. Wel is er sprake van een afwijkende stekker en stopcontact. Waarom kent Curacao zoveel types? Je kunt rustig de stekker er af knippen en een europese er aan zetten.


In Engeland komt stiekum vaak 240V uit het stopcontact , alleen heet . De staanplaatsen beschikken over een A elektriciteitsaansluiting.

Het duurt minuten om deze onderdelen te demonteren. Tweedehands kan een stopcontact of een schakelaar voor gemiddeld euro worden doorverkocht. Een reisstekker is een adapter die je in een stopcontact in je vakantieland steekt.


Dit stopcontact kom je in China het vaakst tegen. Met een reisstekker ook in het buitenland je apparaten gebruiken. Controleer dan altijd welke soorten stopcontacten en stekkers in dat . Met dit handige apparaat heeft u meerdere stopcontacten en USB poorten in één.


Zo kun jij alsnog je apparatuur van . Alles over wereldstekkers en elektriciteit in Dubai.

Wij bieden twee jaar fabrieksgrarantie. Qua stopcontacten gebruikt men in Spanje dezelfde als in Nederland. Europese stekkers zijn iets duurder. De très nombreux exemples de phrases traduites contenant stopcontact.


Vertaling van stopcontact in Engels. In de tabel hieronder kunt u eenvoudig per bestemming vinden wat voor soorten stekkers en stopcontacten worden gebruikt. In Business Premier en Standard Premier zijn er ook USB- stopcontacten. Daarnaast kunt u hier de gebruikte . Wat ook nog vaak goed werkt is gewoon de twee pinnetjes van je europese stekker een beetje te buigen en in het stopcontact proppen.


Er zitten geen amperes in stopcontacten , er staat spanning op, gemeten in Volt. Een normaal Nederlands stopcontact (Schuko) mag maximaal 16A doorlaten. Ook voor Britse stopcontacten zijn campingverloopsnoeren bij de . Lees hier alles over de stekkers en stopcontacten die in andere landen gebruikt. Stekker B: Engelse stekker.


Alles wat je moet weten over het stopcontact en de stekker in Zuid-Afrika. Je vakantie naar Zuid-Afrika is geboekt! Laat de voorbereidingen maar . Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten stopcontact – Nederlands-Frans.

Afdekplaat voor een stopcontact. Hardware voor de montage van stopcontacten. Mocht je meerdere stopcontacten nodig hebben, . Gira STvoordeelpack inbouw enkel geaard stopcontact stuks nieuw.


Viele übersetzte Beispielsätze mit stopcontact – Deutsch-Niederländisch. Ik wil wel graag dat alles fatsoenlijk in een stopcontact past. Muchos ejemplos de oraciones traducidas contienen “ stopcontact ” – Diccionario.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés