mercredi 26 juillet 2017

Voedingskabel c13

De aders kunnen aan de achterkant gesoldeerd worden of met een kabelschoentje bevestigd worden. Dit Chassisdeel is geschikt wanneer u een Ckabel wilt . Voedingskabel CWinkel Online. Valueline - C- CKabel - zwart - meter. Meter naar C, met haakse stekker.


Geschikt voor het aansluiten van Audio en . Deze stroomverlengkabel met Cnaar Caansluiting kan worden aangesloten op PC systemen, beeldschermen en externe NAS-systemen. Met de voedingskabel voor Europa van Hama sluit je o. Met de degelijke Oehlbach C- voedingskabel sluit u uw computer, televisie . Schuko haaks naar Cstroomkabel meter ZWART. Deze stroomkabel heeft aan de ene kant een haakse Schuko stekker en aan de andere kant een Cconnector.


De Kopp voedingskabel is geschikt om uw PC, monitor of LCD scherm aan te sluiten op het 230V netwerk. Lengte meter, x mm² Caansluiting . Ruime keuze uit kabel lengtes, adapters en splitters. Makkelijk bestel snel in huis. Deze universele voedingskabel is geschikt voor het aansluiten van voedingen op netstroom.


OKAPHONE ELEKTRONIKA voor al uw Caansluitkabels. De kabel is speciaal ontworpen voor de aansluiting van uw apparatuur op het . Internationale computer voedingskabel ontworpen voor de Europese markt. Voor apparaten zoals je computer, monitor en printer gebruik je een Ckabel. Voor je laptop gebruik je een meestal een Mickey Mouse kabel. Voed twee apparaten tegelijkertijd vanaf één stopcontact, perfect voor dual monitor configuraties.


Bij de Nederlandse Oehlbach-specialist Doublepoint profiteer je van een snelle . Haakse Cen Ckabels zijn leverbaar in allerlei lengtes en kleuren. Door een haakse kabel passen de kabels nog gewoon tussen de muur en TV bij gebruik . Aan de andere kant heeft de kabel een IEC C-aansluiting. Koop de Oehlbach Cvoedingskabel bij Hificorner.


Snel en natuurlijk gratis thuisbezorgd - Bestel nu op Hificorner. Bestel direct Easyfiks Netvoedingskabel C, 230V, Amp, 3x0. BME7Netvoedingskabel C, . Medisch Netsnoer, Schuko - CHaaks Links, 3x 1. Cisco CP-PWR-CORD-CE= voedingskabel - C13. Lokalisatie: Europa Connectiviteit Connector . Haakse stroomkabel met een Capparaatstekker voor het aansluiten van televisies, printers, pc, monitor en andere apparaten.


Voordelig online bestellen bij . Vraag gratis advies aan onze experts in Kabel - Adapter. Deze kabel wordt veel gebruikt om apparaten aan elkaar te koppelen. Aan de ene zijde vind je een polige Caansluiting en aan de andere zijde een 3 . Deze 10A voedingskabel met haakse Schuko naar IEC3Cis geschikt voor intens gebruik.


Voor gebruik met bijvoorbeeld een computersysteem, LCD . Aansluitkabel of verlengkabel nodig? Elektriciteitskabels bestel je snel en eenvoudig op Handyman.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés