mardi 22 août 2017

Eagle pcb

Lees hier alles over reis adapters. Reisstekkers: welke heb je nodig voor welk land? Wereldstekker of adapter voor Amerikaanse, Engelse stekker kopen - Vanden Borre.


Je kan een reisstekker accessoire kopen in één. Dan heeft u een reisstekker nodig om uw elektronica in Amerika te kunnen aansluiten. In Amerika heeft een stekker namelijk platte polen in plaats van ronde.


Exin 4-delige reisstekkerset in de beste prijs-/kwaliteitsverhouding, ruime keuze bij GAMMA. Vergeet voor uw apparatuur in ieder geval niet een wereldstekker of reisstekker mee te nemen. Alle mobiele apparaten moeten namelijk weer opgeladen . Het apparaat dat u meteen Reis Stekker Adapteraansluit moet wél geschikt zijn voor de plaatselijke spanning. Volt) Trucje om in het buitenland . Op het ogenblik dat je een reis naar China in de planning hebt staan zijn er heel wat praktische zaken waar je rekening mee zal willen . Zorg ervoor dat je één ding niet vergeet: controleer of je een reisstekker of omvormer nodig hebt!


Er bestaan zeer veel verschillende soorten stopcontacten en . Onze reisstekker voor Groot Brittannie aanvaardt de meerderheid van de stekkers uit de hele wereld. Koop online bij VisitBritain.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés