mardi 12 décembre 2017

Brennenstuhl stekkerdoos

Vele aanbiedingen bij bol. Bescherm uw waardevolle apparatuur tegen overspanning. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct . Met Schuko aansluitingen en een kabel van 1. A stekkerdoos met overspanningsbeveiliging. Zeer stabiele stekkerdoos die waardevolle elektrische toestellen beschermt tegen gevaarlijke .

De goedkoopste cartridges voor JOUW . Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Stekkerdoos Eco-line met stopcontacten. Een stekkerblok, ook wel meervoudige stekkerdoos genoem stelt voor meerdere.


Als u de radiografische meervoudige stekkerblokken van brennenstuhl per . De stekkerdoos is geschikt voor buiten en heeft . De brennenstuhl stekkerdoos Tower Power heeft stopcontacten en USB . Voeg toe aan winkelwagen Toevoegen aan wenslijst.

De stopcontacten A van 230. De stroomvoorziening van uw apparatuur kunt u met een gerust hart aan de Brennenstuhl Premium-Line- stekkerdoos toevertrouwen. Bevat een 2-polige schakelaar zodat u alle ingeplugde apparaten veilig en in . Tot het portfolio behoren naast de klassieke . Aansluitingen UPS, 6x Geaarde stekkers (F type). Garantie en bijzonderheden.


Bijzonderheden, Met 2m kabel. Kabel lengte: m Kabel benaming: H05VV-F 3GType kabel : . De Brennenstuhl stekkerdoos 4x Schuko IPis voorzien van vier Schuko aansluitingen. Deze stekkerdoos is IPgeclassificeer de stekkerdoos is dus . Met de witte stekkerdoos van Brennenstuhl heeft u toegang tot zes stopcontacten. Levering binnen uur met acceptgiro.


Gratis verzending bij bestellingen vanaf €voor 21u op werkdagen bestel morgen in huis . Brennenstuhl contactdoos met verlengkabel voor zware omstandigheden, meter - Met behulp van dit gele stekkerblok creëert u nu gemakkelijk extra. Voor 22:bestel morgen in huis! Dit verlengsnoer van Brennenstuhl heeft een lengte van meter.


Het snoer is speciaal gemaakt.

Handige stroomverdeler met meter kabel! Zeer geschikt voor gebruik op bouwplaatsen en buitenshuis. Tafelcontactdoos voor iedere toepassing.


Met het innovatieve bevestigingsysteem te monteren onder een bureau of aan de muur. Profiteer direct van uitstekende service en scherpe prijzen. Op de achterzijde zitten . Nu bij Used Products Veenendaal Brennenstuhl stekkerdoos Meter Conditie: NIEUW!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés