mercredi 9 juillet 2014

Aardingsmeter fluke

Een NEN 10keuring is onmisbaar wanneer u de veiligheid van elektrotechnische laagspanningsinstallaties in gebouwen wilt waarborgen. De Elektra inspectie NEN10is een opleveringsinspectie die uitgevoerd dient te worden bij nieuwbouw of verbouwingen. Klik hier voor meer informatie en om. Deze training is bedoeld voor personen of medewerkers van elektrotechnische installerende of . In deze praktijkgerichte cursus NEN 10en NEN 31inspecteren van elektrische installaties leert u op de juiste wijze te meten inspecteren en . In de Nederlandse norm NEN10wordt bepaald waaraan elektrische installaties dienen te voldoen. Een belangrijk onderdeel daarbij is de juiste keuze van de . Sinds begin dit jaar is de nieuwe NEN 10van kracht, deze is in 20uitgegeven maar nu pas wettelijk in het Bouwbesluit genoemd.


NEN31en NEN10Elektrische installatie. De Arbowet geeft aan dat uw werknemers veilig moeten kunnen werken. Nieuwe installaties moeten volgens de NEN 10voor ingebruikname worden geïnspecteerd.


Voor bestaande installaties staan de periodieke inspecties . Verzekeraars stellen daarin veelal dat de elektrische installatie moet voldoen aan de veiligheidsvoorschriften, norm NEN 10en dat de installatie eenmaal per . Een bijzondere inspectie is de NEN 10inspectie. Deze inspectie wordt uitgevoerd bij de oplevering van een nieuwe elektrotechnische installatie zoals vereist .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés