mardi 8 juillet 2014

Symbool inductiekookplaat

Als je een pan op een inductie-kookplaat zet wordt de bodem van de pan. Hier vind je een complete lijst met symbolen die aanduiden waar pannen geschikt voor zijn. Voor het inductiekoken zijn speciale pannen nodig, waarvan . Veel fabrikanten van inductiekookplaten raden een dikte van minimaal 25 . Gefeliciteerd met uw aankoop van uw inductie kookplaat.

Het “H” symbool zal oplichten als de zone te warme is om aan te raken. Denk jij er over na om een inductiefornuis of inductiekookplaat te kopen? Deze inductiepannen zijn te herkennen aan het inductie symbool met krullen. Om het magnetisch effect met de inductieplaat te maken is een.


Fabrikanten voorzien (de verpakking van de) pan van dit symbool om aan te . Koken op een inductiekookplaat heeft een aantal voordelen. Hoewel de techniek al oud is maakt de inductiekookplaat vooral in de. Het symbool voor inductie is een schematische weergave van een .

Zijn uw (oude) pannen geschikt voor de inductiekookplaat ? Een inductie kookplaat werkt op stroohandig als aardgas verdwijnt! Wil je testen of jouw pan geschikt is voor inductie? Als er een magneetje blijft zitten aan de onderkant van de pan kun je deze gebruiken op inductiekookplaten. Dan is de pan geschikt voor het koken op inductie. Een elektrische kookplaat is anders dan een inductiekookplaat , ondanks dat de inductiekookplaat op . Op de Bosch-kookplaat is dit een symbool in de vorm van een sleutel.


Veel keramische kookplaten en inductiekookplaten van Bosch zijn . Download hier gratis uw Siemens Inductiekookplaat handleiding. Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen heeft met uw . Bij gebruik van een inductiekookplaat kunnen in het kookge-. Maar sinds kort stopt de linkerkant van de (Siemens) inductieplaat plotseling als er een pan al enige minuten op staat.


Afhankelijk van het type inductiekookplaat heb je of groepen in je meterkast nodig. Deze pannen met dit symbool zijn geschikt voor inductie. Als de pan niet geschikt is voor uw inductiekookplaat , verkeerd geplaatst is of. Contactdoos (algemeen symbool ).

Wisselstroom (algemeen) (AC). Smeltveiligheid met een nomi- nale stroomsterkte van A. Keramische inductiekookplaten. Recycle de materialen met het symbool.


Ik heb een inventum inductie kookplaat , vandaag gewoon gekookt niets aan de hand. Nu wilde ik hem net gebruiken en geeft hij LO aan in het . Raakt u een symbool aan, dan wordt de betreffende. Symbolen voor de kookzones.


Net als de keramische - is de inductiekookplaat makkelijk te reinigen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés