mardi 12 mai 2015

Blinking led

U heeft dan de volgende spullen nodig namelijk een kleurenschema en een RJ45-connector stekkertang RJKrimptang, UTP kabel en UTP connectors. Stel zelf een UTP-snoer samen of maak deze langer met behulp van en UTP - connector van Q-link. Je bevestigt een connector aan de snoer door middel van . CATConnector RJ- Voor massieve (solid/stugge) utp kabels is eenvoudig te bestellen op Serverkast. Elke kleur Elke lengte ruime voorraad UTP kabel voor je netwerk kopen?


Laagste prijzen binnen 24-uur je UTP kabels in huis. Modulaire RJconnector plug voor CATUTP kabels met een soepel kern. Een kind kan de was doen, de kleurcodes staan aangegeven, je stript de aders van de UTP kabel ligt ze in de juiste geul en klapt de connector dicht. Hoogwaardige UTP tang voor het vastzetten van RJen RJconnectoren. Omschrijving Legrand LCSMosaic datacontactdoos twisted pair, wit, wandgootinbouw, vloerdoos/vloermontage, connectortype RJ45-8P8C, incl.


Deze pluggen zijn niet afgeschermd en daarom het best geschikt voor UTP kabel. Deze RJ45- connectoren kunnen worden gemonteerd op UTP CATkabels. In Nederland gebruiken we standaard de T-568b codering. Welke gaat: wit/oranje, oranje, wit/groen, blauw, wit/blauw, groen, wit/bruin, bruin .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés