jeudi 28 mai 2015

Omniksol

TL omvormer en alle eigenschappen, test en vergelijkingen met 3andere omvormers. Duitse innovatie en topkwaliteit! K-TL2S omvormer heeft standaard jaar garantie en is voorzien van wifi. De omvormer is geschikt voor de kleinere . Deze omvormers behoort tot de 3e generatie . TL2-M omvormer is een zeer complete omvormer met een uitstekende fabrieksgarantie.


Schrijf de eerste review over dit product. Beschikbaarheid: Op voorraad. Prijs zoals geconfigureerd: €. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderzoek, de productie en de verkoop van omvormers. TL heeft een startvoltage van en wordt aangesloten met . Korte handleiding instellen WiFi kaart of kit.


Met de TL2-serie Read more. Optionele externe Wi-Fi kit of GPRS monitoring verkrijgbaar. Euro efficiëntie 9; MPPT Trackers om het maximale uitgangsvermogen te waarborgen; Breed DC-ingangsbereik . Ooit aangeschaft, nooit gebruikt.


Omvormer zit nieuw in doos en plastic. Fi Kit and integrated dC switch. Door de productieplant in Suzhou, China . TL is geschikt voor doe het zelf installatie. TL(incl. DC Switch, WiFi).


Topologie, Transformatorloos. Single Phase Inverter Second Generation. Omnik Omniksol k tl 2.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés