mardi 3 octobre 2017

Blikjespers elektrisch

Gebruiken we daarentegen een stroomtang , dan kunnen we stroom meten door. Voorbeeldzinnen met ` stroomtang `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? Wi-LEM enkelfase kWh meter, A stroomtang. Vraag een account aan om prijzen te zien.


De stroomtang PAC2x kan voor metingen van gelijk- en wisselstroom ingezet worden.

Het meetbereik van de stroomtang gaat van 5. Met een stroomtang kunnen we stromen meten in geleiders zonder deze te onderbreken voor het tussenschakelen van een amperemeter. Special offer 3€ excl BTW 4€ excl BTW. Ideaal voor de meetfuncties en . Vandaag voor 17:bestel morgen in huis! Op voorraad √ Snelle levering. Many translated example sentences containing stroomtang – English-Dutch dictionary and search engine for English translations.


Voor nauwkeurige metingen in de elektronica is de stroomtang onmisbaar.

Afhankelijk van de behoefte worden ook hooggevoelige lekstroomtangen ingezet. Draden in krappe, compacte ruimtes. Verdelers waar u niet bij kunt. Stroomtang of ampèretang nodig?


Wij begrijpen uw werkruimte en . Een stroomtang – ook wel ampèretang – is een bijzondere vorm van een ampèremeter bedoeld om wisselstroom of gelijkstroom mee te kunnen meten. Ik heb van mijn werk een stroomtang in gebruik maar heb daar weinig ervaring mee. Ongetwijfeld behoor ik die dikke knijpert om een kabel . De NI 16R is een True RMS stroomtang speciaal ontworpen voor de veeleisende gebruiker. Koop of Verkoop stroomtang op Marktplaats.


Simpelweg door de tang om de ader heen te klikken. De FLIR CM2industriële stroomtang met warmtebeeldcamera is een. De Megger DCM305E is een handzame true RMS stroomtang die is ontwikkel. Met de kleine en compacte MINI 1en MINI 1stroomtangen van Chauvin Arnoux ben je verzekerd van nauwkeurige metingen in bijvoorbeeld industriële . Zowel wissel- als gelijkstroom en optioneel spanningen.


Van A tot Z, Z tot A, voorraad. In de basisinstelling bevindt het instrument .

A AC en DC-stroom- meting met vaste bek. Deze meter wordt geleverd in de Meterlink kit en bevat een . Bestel bij Mercateo miljoenen artikelen efficiënt online! Compleet geleverd met meetpennen.


Toevoegen aan verlanglijst ›. Gelieve minimum te bestellen. Deze stroomtang heeft ook diode en transistor testfuncties.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés