mardi 24 octobre 2017

Stopcontact thailand

Ook al hebben veel hotels stopcontacten waar ook Nederlandse stekkers in passen, toch doet u er verstandig aan een wereldstekker mee te nemen . Het bestaat uit twee ronde stroompinnen en een aardpen die een diameter hebben . Niet ieder land heeft dezelfde contacten. Volgens mij kun je je eigen bericht weghalen met wijzig. Verder nog iets grappigs met betrekking tot stekkers: wij hadden maar 1 . Voor 22:bestel morgen in huis.

Is het mogelijk dat iemand eens een foto post hier van de nodige verloop stekker voor in het stopcontact. Op deze manier moet ik niet alle drie . Men deelt de trein met vele Thai , men kan soms leuke contacten. Ik weet niet met welk vliegtuig we gaan maar we gaan wel met Thai Airlines. Toegevoegd na dag: Sorry allemaal, ik had de verkeerde . Net als in Nederland heeft . De oude hebben alleen op een centraal punt in de coupé een stopcontact. Welk stopcontact heeft het land van bestemming?


Spring direct naar typen stopcontacten en stekkers.

Thailand reisinformatie, reisadvies en reisaanbod. Het is een risico aangezien . De businessclass lounge van Thai op Chiang Mai Airport wordt opgeknapt. USB, IFE-touchscreen met touch-afstandsbediening. Velen beginnen hun reis in hoofdstad en gaan vervolgens richting . Daarnaast behoud je jouw eigen stopcontact.


Deze handige USB stekker neemt u overal naartoe en past in elk stopcontact. Deze suite heeft een groot dubbel be privé badkamer met ruime douche, toilet, wastafel, stopcontact en haardroger en een luxesalon met ruime kast en gratis . Hier past een Nederlandse stekker prima in. In Nederland gebruiken we stopcontact type-F, maar stekkertype type-C en E passen ook.


De slaapzaal met airconditioning is voorzien van internationale stopcontacten , extra grote bedden, een persoonlijk leeslampje en gordijnen. Het ervaren van Bangkok word niet beter dan dit. Lub d (slaap lekker in Thai ) heeft een trendy nieuwe hostel in Siam Square.


Deze chique hostel is gericht op. Vind de goedkoopste vluchten van Thai Airways. Ook de Thaise spoorwegen gaan met hun tijd mee.


Zo is er gratis WiFi aan boord en is elke slaapplek voorzien van een stopcontact , zodat je . Met een wereldstekker zit je eigenlijk altijd wel goe die past overal ter wereld in het stopcontact. Wil je weten welke stekker je waar nodig .

With power outlets on board Thai Airways aircraft, nothing can stop your work. De stekkers van uw apparatuur passen ( over het algemeen, maar zeker niet altijd!) in de daar gebruikte stopcontacten. Dit is onze kerk, onze cultuur. Ik heb horen zeggen dat ze daar al elektriciteit hebben (geruchten) Geen idee welke stopcontacten ze hebben maar tegenwoordig werken .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés