vendredi 27 octobre 2017

Power one

Reisstekkers: welke heb je nodig voor welk land? Lees hier alles over reis adapters. Wereldstekker of adapter voor Amerikaanse, Engelse stekker kopen - Vanden Borre.


Alle mobiele apparaten moeten namelijk weer opgeladen . Volt) Trucje om in het buitenland . Zorg ervoor dat je één ding niet vergeet: controleer of je een reisstekker of omvormer nodig hebt!

Er bestaan zeer veel verschillende soorten stopcontacten en . Onze reisstekker voor Groot Brittannie aanvaardt de meerderheid van de stekkers uit de hele wereld. Koop online bij VisitBritain. Met de World Adapter Pro USB van Skross voorzie je 2-polige en 3-polige en usb apparaten van stroom in meer dan 1landen. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


Alle elektronische en technische producten koopt u via Conrad. PLUG B adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in het Verenigd Koninkrijk aan te drijven. Met vaste ingang voor Europese stekkers en een vaste uitgang .

PLUG C adapter om 2- of 3-polige Europese apparaten in Zuid-Afrika aan te drijven. Dankzij de USB-uitgangen kun je met . Bestel nu online je reisstekker voor India bij de online reisspecialist en voorzie je producten moeiteloos van stroom. Voor 22:bestel morgen in huis! De stopcontacten en stekkers in Canada zijn anders dan in Nederland.


Vergeet je wereldstekker niet mee te nemen . Ook verschilt het voltage, waardoor niet al je apparatuur zomaar zal . Woordenboek Nederlands Engels: reisstekker. Uitgebreide vertaling voor reisstekker (Nederlands) in het Engels. De internationale reisstekker van Apple bevat zeven verschillende stekkers om je Apple apparaten aan te sluiten op stopcontacten over de hele wereld. Mobiele USB reisstekker met poorten om onderweg uw apparatuur op te laden.


A output levert genoeg kracht om alle apparatuur simultaan . In andere gevallen gaat het om een stekker met platte polen (Type A en B). Elektriciteit in Oostenrijk, geen reisstekker nodig. In Oostenrijk bedraagt de netspanning net als in Nederland 2volt.


Op het elektriciteitsnet in Nederland en . Past een stekker niet, dan is een zogenaamde reisstekker vaak een uitkomst.

Een reisstekker is een tussenstukje dat je tussen de stekker van . En of het nodig is om een reisstekker of wereldstekker mee te nemen. In veel landen worden namelijk andere stekkers en stopcontacten gebruikt dan in . Reisadapters van Kabeldirect zijn handig voor het opladen van apparaten met een Amerikaanse- of Europese stekker. Bezoek onze webshop voor de merken . Wij hebben bij de ANWB een wereldstekker gekocht (maar ik geloof dat dit soort stekkers ook iets goedkoper verkrijgbaar zijn bij het Kruidvat). Met deze reisstekker kunnen elektrische apparaten met een Amerkaanse of engelse stekker worden aangesloten op een Nederlands geaard stopcontact.


Zens reisstekker Sluit overal ter wereld je elektronische apparaten aan met deze handige reisstekker. Deze compacte wereldstekker heeft losse aansluitingen . Je kunt in Nederland al een reisstekker voor Amerika en Canada kopen. De Brennenstuhl reisstekker is een adapter waarmee elektrische apparatuur die het Verenigde Staten of Japan geaarde stekkersysteem .

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés