jeudi 31 décembre 2015

Apcrbc140

Bekijk hier een filmpje over de werking van de pompen. Multifunctioneel toepasbaar als dompelpomp voor schoon- en vuil water Voor het. Eenvoudige omschakeling van automatische werking met vlotterschakelaar . De vortexwaaier word toegepast om een verstoppingsvrije werking te garanderen en om slijtage door grote of langvezelige bestanddelen te voorkomen. Met de variabel instelbare vlotter kan je kiezen tussen een continue werking of een werking bij een vooraf geselecteerd niveau.


De duurzame behuizing van de. De “S” dompelpompen zijn speciaal ontworpen. De Primo dompelpomp is uitgevoerd in slagvast kunststof met. Een bufferput is een ondergronds reservoir met een vaste dompelpomp ,. Er bestaan ook elektronische installaties die de pomp pas in werking stellen als.


De handleiding bevat belangrijke informatie voor betrouwbare, juiste en efficiënte werking. Het is van cruciaal belang om de bedieningsinstructies op te. Manuele of automatische werking. De universele dompelpomp KTP 3kan volledig onderwater gebruikt worden, is geschikt.


Dompelpomp voor zuiver water met ingebouwde vlotter.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés