jeudi 31 décembre 2015

Noodknop

Een noodknop is een knop waarmee in noodgevallen alarm kan worden geslagen. Er kunnen twee typen noodknoppen worden onderscheiden. Door op de knop te drukken stuur je direct een noodbericht incl.


Secure2Go is specialist in mobiele persoonsalarmering voor professionals. Ook last van agressie en geweld tijdens uw werk. Vergroot dan uw veiligheid met . Dit is een systeem waarbij met het indrukken van een alarmknop direct hulp wordt gealarmeerd. Onze Noodknop regelt dat direct na het indrukken meerdere.


Bran een ongeval, hartstilstand. DE Noodknop voor thuis regelt binnen een paar minuten hulp van buren en bekenden voor als het thuis fout gaat. De Noodknop is eenvoudig binnen de thuiszorg toe te passen.


Kies je voor een draagbare of vaste knop, mag die zichtbaar . Senioren telefoon met noodknop. Speciale telefoon voor ouderen. Inclusief draadloze paniekknop.


Comfort seniorentelefoon: niet ingrijpend voor . Veiligheid en gemoedsrust! Vind noodknop op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel. Zorgmedewerkers, tramconducteurs, gemeenteambtenaren.


Zij kunnen allemaal in aanraking . Deze kleine en betrouwbare draadloze noodknop stuurt het alarm direct naar de alarmontvanger. In het display staat direct de naam van de knop. In ons assortiment vindt u verschillende noodknoppen welke u in kan zetten bij agressie.


Coolblue: alles voor een glimlach. Hoe werkt de SOS noodknop In geval van nood of wanneer men zich onveilig voelt kan de gebruiker met. Vertalingen noodknop NLFR.


Voorbeeldzinnen met ` noodknop `. Staat je antwoord er niet bij of heb je een vraag waarbij het vertaalwoordenboek geen hulp kan bieden? De SOS noodknop (EagleWatch Life-Saver) is een compacte en draagbare SOS knop met GPS tracker. Het versturen van een (hulp-)oproep, plaatsbepaling . Translations in context of noodknop voor in Dutch-English from Reverso Context: Met die noodknop voor het geval iemand zichzelf in brand zet?


Denk maar aan zorgmedewerkers, tram – en buschauffeurs, gemeenteambtenaren, etc. Gelukkig kunnen zij met één druk op een mobiele noodknop de . Op zoek naar persoonsalarmering? Spreekwoorden Populair Quotes . Ontdek ons ruime aanbod van Toebehoren. Read reviews, compare customer ratings, see screenshots, and learn more about Noodknop App. De Wearsafe is een noodknop die verbinding maakt met een iOS-app.


Zo worden vrienden en familieleden op de hoogte gesteld. Veel vertaalde voorbeeldzinnen bevatten noodknop – Nederlands-Engels woordenboek en zoekmachine voor een miljard Nederlandse vertalingen.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés