mercredi 23 décembre 2015

Sluipverbruik

Tegenwoordig zijn er veel apparaten die niet goed. Dat is het aandeel dat sluipverbruik kan hebben op uw totale elektriciteitsfactuur. Volg ons stappenplan om sluipverbruikers succesvol uit te . Dit wordt ook wel sluipverbruik of stand-by verbruik.


Door het voorkomen van sluipverbruik kunt u al gauw zes tot acht procent besparen op uw energierekening. Energie bespaartips om het sluipverbruik terug te dringen in huis. Sluipverbruiker herkennen? Verminder je energieverbruik met tips en inzicht van de Wattcher.


Bereken hoeveel sluipverbruik via de standby stand je kost op je energiefactuur. Geef enkel aan of je een elektrisch apparaat gebruikt of niet. Wist u dat apparaten op stand-by en stekkers in het stopcontact continu stroom vragen en dus ongemerkt energie verbruiken?


Voorkom sluipverbruik met deze . Hoe voorkom je dit en op welke manier pak je sluimerverbruik aan? Ongemerkt blijven veel apparaten toch stroom verbruiken als u ze niet gebruikt. Gelukkig is sluipverbruik eenvoudig te voorkomen. Duurzaamheidsenquête deel 3: energie besparen.


OneWorld vroeg haar lezers hoe zij in het dagelijks leven . Heb je wel eens in de meterkast gekeken net voor het slapen gaan? Je hebt net alles uitgemaakt en toch draait of telt je meter nog door, dit heet sluipverbruik. Sommige apparaten gebruiken stroom als ze uitstaan. Dat heet sluipverbruik , kost veel geld en is slecht voor het milieu. Een gemiddeld huishouden verspilt per jaar 450kWh aan sluipverbruik.


Bijna hiervan is te vermijden door de apparaten echt uit te zetten. Handige tips om het sluipverbruik van uw apparaten te stoppen. Tast u in het duister wat betreft uw stroomverbruik?


Dit verloren verbruik wordt sluipverbruik of standby verbruik genoemd. Het sluipverbruik kan nochtans eenvoudig vermeden worden door het . De energie die u verbruikt door uw apparaten op stand-by te laten staan, noemen we sluipverbruik.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés