mercredi 16 décembre 2015

Verlengkabel usb

Om een USB kabel te verlengenHoge kwaliteit kabel (UL style)Twisted pairs data overdrachtKomt overeen met de USB 1. De USB kabel is ideaal voor het aansluiten van een printer op een laptop of desktop. De kabel kan gebruikt worden voor het… Meer. In verschillende lengtes. Houd er rekening mee dat een USB kabel nooit langer kan zijn dan meter .

Verlengkabels , koppelstukken en andere artikelen om USB kabels te verlengen. Online of in één van onze winkels. Eerlijke prijzen, zo betaal je nooit te veel! Direct leverbaar in allerlei lengtes.


Vandaag voor 22:online bij Kabeldirect besteld is morgen in huis! Het meter lange snoer zorgt er . Voor 23:bestel morgen in huis! Super Speed) en is daarom .

Let op deze kabel heeft aan beide kanten een Micro- USB B connector, en is bedoeld om uw huiduige voeding met vaste . Onze kabels zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit voor een vlekkeloze. Bestel nu Eenvoudig en Snel online op Eldi. Door middel van deze usb verlengkabel van Kopp is het mogelijk om een usb - kabel te verlengen met m. Het uitgebreide assortiment van Kopp biedt je een. Vind hier alle reviews over de Veripart USB 2. Gebruik deze kabel om uw huidige USB kabel te verlengen.


Hierdoor kunt u een grotere afstand . USB -A male naar USB -A female. De meter lange kabel is netjes opgerold in een haspel. Deze verlengkabel is geschikt voor het verlengen van jouw USB – kabel.


Bekijk dit product en meer Computer. Actiekabel: Hardware oplossingen voor fabrieksprijzen! De verlengkabel is aan de ene kant voorzien van een . Je kunt verschillende formaten . A-male en een A-female aansluiting. Deze grijze verlengkabel is meter lang en kan worden gebruikt voor het .

Steek beide mannelijke Cinch-stekkers van de audio- verlengkabel in de. De tweede USB connector voorziet de kabel van extra voeding, zodat er geen extra voedingsadapter nodig. USB verloop- en verlengkabel voor Samsung Galaxy s8. Deze usb verklengkabel heeft een ingebouwde versterker en kan voor verschillende toepassingen worden gebruikt waar het nodig is een USB kabel te. De Hyperdrive Duo USB-C Hub is speciaal ontworpen voor de MacBook Pro.


Dit artikel beschrijft de verschillen tussen USB versies. Er zijn vier verschillende soorten USB versies, namelijk: USB 1. G of 4G dongle aan op uw router. Krëfel - voor 22ubestel levering de volgende dag, ook op zondag.


Wij betreuren het dat de kabel nu niet op voorraad is en dit aanbod wordt gesloten. SiComputers Alleen voor echte Gamers en Tweakers. Pakketpost PostNL, € 95. Verbind meerdere van deze Valueline actieve USB 2. USB A(m) - USB A(f) - USB 2.

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire

Remarque : Seul un membre de ce blog est autorisé à enregistrer un commentaire.

Articles les plus consultés